Winterstalling

Winterstalling voor uw motorfiets

Besluit u om tijdens de winter niet te blijven rijden op uw motor en heeft u geen plek om uw motor te stallen? Dan kunt u gebruik maken van onze winterstalling in Koudekerk aan den Rijn! Wij zorgen dat uw motor veilig de wintermaanden doorkomt. Altijd tegen een voordelig tarief!

Maatregelen in de winter

Met het aanbreken van de winter veranderen de weersomstandigheden en wordt er extra oplettendheid van de verkeersdeelnemers gevraagd. Dat geldt zeker ten aanzien van de motorrijders in het verkeer. Want het wordt tenslotte donkerder, gladder en natter en dat vereist in de winter een veilige en betrouwbare motor. Grote temperatuurverschillen tussen dag en nacht kunnen al leiden tot gladde wegen als het gevroren heeft. Natuurlijk moet men extra rekening houden met de conditie van het wegdek, want die is deze tijd van het jaar instabiel.

Er zijn een aantal voorzorgsmaatregelen die u kunt treffen tijdens deze weersomstandigheden. Ook wanneer u ervoor kiest de motor te stallen tijdens de herfst-/winterperiode bestaan er een verschillende maatregelen die ervoor zorgen dat de motor er in het voorjaar weer klaar voor is. Bijvoorbeeld zaken als een goed ademende motorhoes en een juiste accuconditie-lader zijn aan te bevelen om de winter goed door te komen.

Motorfiets laten stallen

De stallingsperiode van BIKE SERVICES loopt t/m 31 maart en is af te nemen voor een minimale periode van 1 maand. De kosten voor de winterstalling bedraagt 1,25 euro per dag. Betaling van het totale bedrag dient vooraf te gebeuren. Uw motorfiets wordt veilig op slot en onder lading weggezet. Denk er ook aan om de motor af te tanken om condens en daarmee roestvorming te voorkomen. U bepaalt zelf de dag wanneer de motor uit zijn winterslaap wordt gehaald. Voorwaarden die wij stellen zijn:

  • Uw voertuig dient te allen tijde verzekerd te zijn
  • U dient zelf een ART gekeurd motorslot te verzorgen die uw eigen verzekering eist
  • U dient uw kentekenbewijzen met rechtmatige eigenaars identificatie te overleggen

Uiteraard is het mogelijk het verblijf in de winterstalling te combineren met een onderhoudsbeurt of met andere reparaties. BIKE SERVICES is uw allround motorfietsspecialist in Koudekerk aan den Rijn en helpt u graag verder. Bereik ons bij vragen of interesse via tel. 085-8881170 of het online contactformulier.