Las-en draaiwerk

Las- en draaiwerk op maat aan uw motorfiets

Bij BIKE SERVICES kunnen wij met ons motoronderhoud al veel voor u betekenen met originele onderdelen. Heeft u toch speciale, moeilijk of niet te verkrijgen onderdelen nodig voor reparatie of aanpassing van uw motorfiets? Dat is voor ons geen enkel probleem! Wij voeren graag uw las- en draaiwerk in Koudekerk aan den Rijn uit.

Persoonlijke werkwijze

Vanuit onze motorfietswerkplaats zijn we regelmatig bezig met het perfect op maat maken of aanpassen van alle denkbare onderdelen. Onze werkzaamheden hierin zijn per klant en per motor specifiek. Wij nemen alle mogelijkheden met u door en kunnen u uitgebreid adviseren. En we werken altijd met u in samenspraak, zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. Wanneer u bij ons aanklopt, bespreken we uiteraard eerst uw idee├źn en de mogelijkheden. We stellen een vrijblijvende offerte op en gaan bij groenlicht spoedig voor u aan de slag.

Oog voor detail en een zorgvuldige werkwijze staan centraal gedurende het proces. Zo bent u bij ons verzekerd van een eindresultaat geheel naar uw wensen en heeft u binnen kort tijdsbestek het gewenste onderdeel in huis. Eventueel kunnen wij zelfs de complete of gedeeltelijke motorfietsrestauratie voor u verzorgen.

Voor leken en doe-het-zelvers

BIKE SERVICES in Koudekerk aan den Rijn staat ook klaar voor liefhebbers van het doe-het-zelf restauratiewerk. Als u tegen problemen aanloopt of gespecialiseerde onderdelen of ondersteuning nodig heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen. We geven u met genoegen handige tips omtrent las- en draaiwerk. Indien gewenst kunnen wij u hier en daar ondersteunen in uw project.

Bent u nieuwgierig naar het draai- en laswerk dat wij voor u kunnen realiseren? Plan vandaag nog uw afspraak in door te bellen naar 085-8881170. Voor eventuele vragen kunt u een reactie achterlaten via het contactformulier. We helpen u met genoegen verder.