Blog

BMW R100 CafeRacer

BMW R100RT Caferacer

Deze mooie BMW R100 is door de klant verbouwd tot deze nog mooiere Caferacer.

BMW R100 BMW R100RT Caferacer

Onze opdracht was het geheel technische in orde te maken en wat onderdelen aan toe te voegen.

Aangezien de originele teller is vervangen door een teller van Acewell dient er wel een maatregel worden genomen om het bijladen te laten functioneren. Aangezien BMW het laadgloeilampje in het laadcircuit heb opgenomen om zodoende de rotor te bekrachtigingen gaat dit met de LED lampjes van de Acewell teller niet lukken. In dit geval is er een aparte Laad Ledlampje opgenomen in de kroonplaat met een vermogens-voorschakel weerstand om zodoende het bijladen weer te laten functioneren Rondom is deze Caferacer voorzien van Rizoma Clubman LED knipperlichten. Aan de voorzijde zijn deze lampen voorzien van heldere running-light en aan de achterzijde is achterlicht, remlicht en knipperlichten gecombineerd in 1 behuizing en ook nog goedgekeurd voor de openbare weg.

Verder zijn de volgende zaken ook aangepast:

  • Accubak
  • Achterspatbord
  • Remmen achter + bediening
  • Wrappen uitlaat
  • Montage kentekenplaatverlichting
  • Aansluiten richtingsaanwijzers
  • Montage uitlaatdempers

[rev_slider BMWR100CafeRacer]

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.